+45 23 48 54 80 susanne@livsspor.dk

Dit liv - som du ser det

Historien om dit liv

Giv dig selv - og dine nære - et ærligt og værdigt vidnesbyrd om dit unikke liv. 

Du har lyst til at give dig selv og eftertiden en bog, hvor du fortæller om de væsentligste ting; kærligheden, dine særlige glæder, dine sorger, dine sejre, nederlagene, drømmene, dine tilvalg og fravalg både i dit private liv og i dit arbejdsliv. I processen med bogen får du tid til at finde den røde tråd, der måske – måske ikke – har været i dit liv. Og du kan fortælle om de værdier, du håber, du har givet videre.

Bogen bliver et vigtigt vidnesbyrd om, hvem du er, og hvilket liv du har levet. Det er dit liv og din historie. Derfor skal bogen fortælles med dit perspektiv og med dine ord.

Hvad kan være omdrejningspunktet for en bog

Det kan være hele dit liv eller en bestemt og afgrænset del af dit liv, du ønsker at skrive en bog om. En begivenhed eller et særligt livsvilkår, du trænger til at udtrykke.

Du er blevet mor eller far. Eller du har måske mistet en, du holder særligt meget af. Måske er du blevet genforenet med din oprindelige familie. Du er en succesfuld – eller knapt så succesfuld – iværksætter. Du kan have gennemlevet svær sygdom. Du har mødt dit livs kærlighed? Eller måske har du kæmpet dig ud af et misbrug? Du er måske vokset op under særlige vilkår? Eller måske har du altid vidst, at du er særlig.

Dit liv er dit. Du bestemmer, hvad din personlige historie skal handle om, og hvem du fortæller den til.

Om mig

At hjælpe et menneske til at finde eller genfinde respekten og omsorgen for sig selv, er det fineste arbejde, jeg kan forestille mig.

Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut.

I midten af halvfemserne gennemførte jeg de første 1½ år af journalistuddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus – den teoretiske del.

Derefter har jeg gennemført en lang række kurser om storytelling, manuskriptudvikling, journalistik, iværksætteri, personlig udvikling, virksomhedsudvikling, forfattervirksomhed, grafisk produktion, mindfulness-meditation, foto etcetera.

Senest gennemførte jeg i 2012 uddannelsen som Master i Professionel Kommunikation (MPK) fra Roskile Universitet. Den afsluttende akademiske afhandling (90 sider. Den kan du få ved at skrive til mig) var en analyse af 25 års kommunikationsprodukter til adopterede børn.

Undervejs supplerede jeg MPK med et semester (efterår 2011) på Aarhus Universitet i retorisk analyse og kritik.

I sensommeren 2013 startede jeg i et femårigt efteruddannelsesforløb til psykoterapeut hos psykolog- og konsulentvirksomheden Specular i Århus. Organisationsprofessor Steen Hildebrandt gav Speculars grundbog ‘Mød livet – fra kernen’ seks ud af seks stjerner i Børsen. 

 

Kontakt LIVSSPOR

Lad os få en afklarende snak. Det koster ikke noget.

15 + 15 =