+45 23 48 54 80 susanne@livsspor.dk

Dit liv - som du ser det

Din bog

Din historie er din. Men den er også en del af det, man lidt højstemt kan kalde for vores store, fælles fortælling. Derfor er den en gave – både her og nu og til eftertiden.

Jeg følger dig og din fortælling til vejs ende. Det gør jeg med nærvær, respekt og empati. Jeg hjælper dig som det menneske, jeg er. Og som den fagperson jeg også er. Det uagtet om du fortæller din historie til dig selv, til dine nærmeste eller til alle og enhver.

Undervejs får du måske flyttet på din indre erindringsprojektør, så du bedre kan få blik for, hvor værdifuldt du og dit liv er og har været. En erkendelse der kan bringe tiltro og lyst til fremtiden i sit kølvand.

Dit livs historie

Måske er det din livshistorie, du ønsker at fortælle.

En bog hvor du fortæller om de væsentligste ting; kærligheden, dine særlige glæder, dine sorger, dine sejre, nederlagene, drømmene, dine tilvalg og fravalg. Her har du tid til at finde den røde tråd, der måske – måske ikke – har været i dit liv. Og du kan fortælle om de værdier, du håber, du har givet videre.

Bogen bliver et vigtigt vidnesbyrd om, hvem du er, og hvilket liv du har levet. Det er din livshistorie. Den skal fortælles med dit perspektiv og med dine ord.

Din personlige historie

Det kan være, der er en bestemt og afgrænset del af dit liv, du ønsker at skrive en bog om. En begivenhed eller et særligt livsvilkår, du trænger til at udtrykke.

Du er blevet mor eller far. Eller du har måske mistet en, du holder særligt meget af. Måske er du blevet genforenet med din oprindelige familie. Du er en succesfuld – eller knapt så succesfuld – iværksætter. Du kan have gennemlevet svær sygdom. Du har mødt dit livs kærlighed? Eller måske har du kæmpet dig ud af et misbrug? Du er måske vokset op under særlige vilkår? Eller måske har du altid vidst, at du er særlig.

Dit liv er dit. Du bestemmer, hvad din personlige historie skal handle om, og hvem du fortæller den til.

Kontakt LIVSSPOR

Lad os få en afklarende snak. Det koster ikke noget.

15 + 2 =