+45 23 48 54 80 susanne@livsspor.dk

Kort om mig

Jeg holder af mennesker ...

... så kort kan det siges. Og af de fortællinger, vi skaber om os selv og om andre. Jeg har, siden jeg var en lille pige, været fascineret af disse historier, og hvordan den enkeltes livs-historie, som var den formet af blødt ler, ændrer sig. I de senere år har jeg gennem mine studier og egenproces i psykologhuset Specular i Aarhus fået et dybere indblik i, hvordan hjerneforskningen og psykologien har gode bud på dette vidunderlige faktum. Vores erindring om vores historie er - som vores hjerne - plastisk. Og den skabes ikke i fortiden ... men af måden, du og jeg føler, sanser og tænker på lige nu. Håbet ligger i genfortællingen og i 'Nuets Kraft'.   

I midten af halvfemserne gennemførte jeg de første 1½ år af journalistuddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus – den teoretiske del. 

I 2012 kunne jeg føje Master i Professionel Kommunikation (MPK) til mit CV. Uddannelsen er fra Roskile Universitet. 

Undervejs supplerede jeg MPK med et semester (efterår 2011) på Aarhus Universitet i retorisk analyse og kritik.

Senest gennemførte jeg psykolog- og konsulenthuset Speculars tre årige psykologiske grundkursus i 2016 og har siden deltaget i 2/3 af samme konsulenthus' psykoterapeutuddannelse. Jeg har før og under uddannelsen modtaget cirka 90 terapitimer. Jeg bruger dele af uddannelsen, når jeg hjælper en kunde med at forløse sin livshistorie, men jeg arbejder IKKE som psykoterapeut. Det til trods oplever jeg, at det kan være forløsende at give den personlige historie et kærligt og forstående kram.

Jeg har også deltaget i en lang række kurser om storytelling, manuskriptudvikling, journalistik, iværksætteri, virksomheds-udvikling, forfattervirksomhed, grafisk produktion, foto og mindfulness-forløb og retreats med instruktører som Tara Brach (amerikansk psykolog og mindfulness-underviser) Jacob Piet, Peter Høeg og Hanneli Agotsdatter.

Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut. I begyndelsen af halvfemserne arbejdede jeg som fysioterapeut på Aalborg Sygehus og instruktionsfysioterapeut på Aalborg Psykiatriske Sygehus.