+45 23 48 54 80 susanne@livsspor.dk

Andres LIVSSPOR - eksempler

Svends bog

‘Det var en anden tid’ er Svend Erik Denckes livsfortælling.

Svend er min far. Han døde pludselig juleaftensdag i 2016 knapt 89 år gammel. Jeg nåede at skrive hans livshistorie. Det er jeg ikke mindst nu utroligt glad for.

Hen over to intense dage i foråret 2016 fortalte han i mange timer om sit liv. Far var suverænt fortællingens rejseleder. Når han havde brug for hjælp til at komme videre, stillede jeg åbne spørgsmål som fx: ”Hvad er det første, du kan huske fra din barndom?” eller ”Hvordan oplevede du krigen?” I dagene derefter redigerede jeg mine notater sammen til en tekst, som min far godkendte.

Pris: Det har taget mig cirka 90 timer at skrive, fotografere og producere Svends bog. Den er et omtrentligt eksempel på ‘Bogen’ i prisoversigten nederst på siden her.

Lisbeths bog

‘Livet er godt nok, som det er’ er Lisbeth Møller Denckers livshistorie.

Lisbeth er min mor. Hun er 76 år gammel og en god og rutineret historiefortæller. Det har hun været, lige så længe jeg kan huske. Derfor overraskede det mig, at hun var en kende rådvild, da jeg i foråret 2016 satte mig overfor hende for at lytte til hendes fortælling.

Rådvildhed er ikke en fugl, der nogensinde har siddet længe nok på mors skulder til at bygge rede. Heller ikke denne gang. Snart fandt hun sit sikre spor og fortalte utrætteligt i mange timer over to dage. I dagene derefter redigerede jeg mine notater til en tekst, som min mor godkendte.

Pris: Det har taget mig cirka 90 timer at skrive, fotografere og producere Lisbeths bog. Den er et omtrentligt eksempel på ‘Bogen’ i prisoversigten nederst på siden her.

Artiklen om Ritter

Sølund Musik-Festivals særlige Alt-Mulig-Mand

Ritter er manden, om hvem Sølund Musik-Festivals chef Lasse Mortensen uden tøven siger:

“Han kan ALT på festivalen – mure, tømre, samle, skille ad … hvis du sender ham på lossen, så kommer han tilbage med fire ødelagte anlæg, som han bygger sammen til et, der dur. Han gør det bare!”

Ritter er ikke en mand, der gør meget væsen ud af sig selv. Det har festivalen med denne artikel besluttet at rokke ved.

Pris: Det har taget mig cirka 9-10 timer at skrive, fotografere og producere artiklen om Ritter. Den er et omtrentligt eksempel på ‘Den Korte’ i prisoversigten nederst på siden her.