+45 23 48 54 80 susanne@livsspor.dk

Fragtmanden kom nu til morgen med en kasse fra trykkeriet. Det er altid med gummiknæ, at jeg åbner den slags forsendelser. For et er at sidde med en publikation på skærmen og flytte og rette og rode rundt i et væk. Noget helt, helt andet er, når produktbunken, der dufter af trykkeri, tårner sig op foran en. I samme øjeblik man siger ‘godkendt’ til trykkeriet, så rammer point of no return. Og denne gang kunne jeg så konstatere, at det er helt ok. For publikationen er blevet, som jeg ønskede mig den. Kort, klar og ubøjelig.

Tag et kig på den elektroniske version herunder. Hvis du mener, at nogen du kender, kan være interesseret i at læse lidt om, hvad LIVSSPOR kan og vil, så brug kontaktformularen nederst på siden eller send mig en mail på susanne@livsspor.dk med dit navn og adresse. I løbet af en lille uge – om Den Store Jæger og Post Nord vil – modtager du det antal præsentationer, du har bedt om.

På forhånd af hjertet tak for hjælpen.