+45 23 48 54 80 susanne@livsspor.dk

Er der forskel på din historie …

… og bogen om den?

I høj grad. Din fulde og u-censurerede historie er din – og kun din.

Måske har du det godt med dit liv fra ende til anden. Der er en rød tråd. Den er du glad for. Det er den, du gerne skrive en bog om. 

Din personlige historie

Måske … måske ikke … dukker der undervejs i fortælleprocessen ting op, der er svært. Derfor er det arbejdsrum, jeg starter med at invitere dig ind i, både et fortælleværksted og terapeutisk rum. ALT der foregår i dette ‘rum’, bliver mellem dig og mig. (Og mellem mig og min supervisor hos konsulent- og psykologhuset Specular, hvor jeg læser til psykoterapeut.)

Jeg lytter og spørger. Jeg hjælper jeg dig med at komme på sporet af din historie – både i tankerne, med følelserne og med kroppen. Hvis du synes, noget murer, gnaver eller tynger, så guider og støtter jeg dig til at tage venligt imod det, være ved det, udtrykke det, og slippe det, når det har fået sit.

Hvis du ikke har brug for min terapeutiske hjælp, er det naturligvis lige så godt. Du bestemmer helt og fuldt i processen frem mod … 

… bogen om din personlige historie

Når du er helt færdig med at fortælle, går vi i gang med formidlingen. Din historie skal være et helstøbt, troværdigt, meningsfyldt og læseværdigt vidnesbyrd om dit liv – eller om det livsvilkår, du fortæller om. Den skal være til gavn for dig her og nu og for eftertiden.

Hvis du skriver til andre end dig selv, lægger jeg op til, at din bog kommer til at bygge bro, gavne og inspirere. At invitere til fred, forståelse og medfølelse er så meget bedre end det modsatte.

Kontakt LIVSSPOR

Lad os få en afklarende snak. Det koster ikke noget.

15 + 7 =